tiistai 30. huhtikuuta 2013

LUXUSTA TIMANTTINEN SETTI ÄIDILLE!!

Hemmottele ÄITIÄ luxussarjan tuotteilla, jotka saat nyt erikoishintaan.





LUXUSTA TIMANTTINEN SETTI ÄITIENPÄIVÄKSI!


HUIPPUTARJOUS ON VOIMASSA 6.5 SAAKKA! 


 Laita tilaus minulle 2.5 mennessä niin posti kuljettaa tuotteet sinulle äitienpäiväksi ja kiitokseksi tilauksesta laitan sinulle pakettiin mukaan käsi- ja jalkavoiteen, tuotteet alla.

Tilaukset: mervi.virvel@gmail.com

Setin arvo 83,90€





Diamond Cellular Micellar Solution Cleanser 


Ylellinen kaikki-yhdessä -puhdistusneste on puhdistaja, kasvovesi ja silmämeikinpoistoaine. Miselli-tekniikan avulla neste poistaa meikin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti yhdellä pyyhkäisyllä ilman vettä. Hiero kevyesti kasvot ja kaula nesteeseen kostutetulla vanulla. Käytä aamuisin ja iltaisin. 

Aktiiviaineet

• Miselli-tekniikka: molekyylirakenne sitoo likaa itseeensä ja puhdistaa hellävaraisesti.
• White-Diamond Elixir kirkastaa epätasaisen
väristä ja sameaa ihoa: valkoinen tryffeliuute (kutsutaan myös valkoiseksi timantiksi) korjaa ihon rakennetta pehmittämällä ryppyjä ja ihoa kirkastavat aktiiviaineet (herneuute ja sokerijohdannaiset) vähentävät liikapigmentaatiota ja tasoittavat ihon väriä.
200 ml. (Norm.hinta 29,90€)
Diamond Cellular Night Restorative Treatment 
Yövoiteessa yhdistyvät uusin tekniikka ja ylelliset aineosat, jotka saavat ikääntyvän ihon näyttämään nuorekkaammalta. Diamond Elixir™ -yhdiste palauttaa ihon kirkkauden ja Cellular Sal Acid uudistaa ihon pintaa aktivoimalla ihosolujen uudistumista. Levitetään iltaisin kasvoille ja kaulalle. Yövoide sopii kaikille ihotyypeille, joissa on näkyviä ikääntymismerkkejä. 30 ml. (Norm.hinta 54,00€)

 Kosteuttaa ja pehmittää jalkoja yön aikana. Sisältää ravitsevaa avokadoöljyä ja rauhoittavaa aloe veraa. Hiero iltaisin puhtaisiin jalkoihin. 75 ml


 

 Appelsiinille tuoksuva tehokkaasti kosteuttava käsivoide kuiville käsille. Hierotaan käsiin useita kertoja päivässä 75 ml



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti